Disputada durant el cap de setmana la segona prova de la 4a temporada del Terra de Vins. Un total de 54 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre llargs trams muntats per l'ocasió a les instal·lacions de l'Ateneu Slot Racing, a Vilobí del Penedès.

En SNR victòria per Xavi Macián, seguit per Joan C. Ceballos i Cinto Lobato, els tres amb Subaru. En WRC3D victòria per Cisco Salvador, seguit per Ramon Garcia, ambdós amb Ford, i Pedro Álvarez Jr. tancava les posicions d'honor amb VW. Pel que fa el grup N repeteix victòria Roger Borjas, seguit per Israel Moreno i Toni Carrillo, tots tres amb Subaru. 

En categoria Infantil s'imposava Ethan Duque amb Subaru, seguit per Paula Sierra amb Citroen, i Aleix Aibar tancava les posicions de pòdium amb Subaru.

Estrenem categories 1/24 del present campionat, en WRC 1/24 victòria per Jordi Zurita, seguit per Jordi Garcia, i Marc Torres tancant el pòdium, amb tres VW Polo WRC. En Clàssics 1/24 s'emporta la victòria Pau Hormigos, seguit de ben a prop per Jose M. Lopez, mentre Sergi Gonzalez tancava les posicions d'honor, els tres amb Porsche-

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

La propera prova del Terra de Vins es disputarà a Aloyshop La Lira del Vendrell, el 23 i 24 de Març.