Disputada durant el cap de setmana la tercera prova de la 4a temporada del Terra de Vins. Un total de 45 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams muntats per l'ocasió a les instal·lacions de Aloyshop La Lira, al Vendrell.

En SNR victòria per Emilio Jiménez, seguit per Sergi Gonzalez i Joan C. Ceballos, els tres amb Subaru. En WRC3D victòria per Ramon Garcia imposant-se per només dos segons a en Cisco Salvador, i Sequi tancava les posicions d'honor, els tres amb Ford Fiesta WRC. Pel que fa el grup N, Roger Borjas segueix sense deixar ni les engrunes imposant-se fins ara en totes les proves disputades enguany, aquest cop l'han acompanyat al pòdium el Pere Joan Mas i el Israel Moreno, els tres amb Subaru. 

En categoria Infantil victòria per Jose M. Lopez Jr amb Ford, seguit per Aleix Aibar i Eloi Codorniu, ambdós amb Subaru.

Pel que fa al WRC 1/24 victòria per Carlos Lopez amb Citroen, seguit per Jordi Martinez amb VW Polo i Jordi Charles en tercera posició amb Subaru. En Clàssics 1/24 s'emporta la victòria Miquel Martinez, seguit per Jose M. Lopez i Pau Hormigos, els tres amb Porsche.

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

La propera prova del Terra de Vins es disputarà a Turboslot, els Monjos, el 20 i 21 d'Abril.