Disputada el passat cap de setmana la sisena prova de la present temporada del Terra de Vins. Un total de 29 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams muntats per l'ocasió a les instal·lacions de l'Ateneu Slot Racing de Vilobí del Penedès.

En SNR victòria per Emilio Jimenez, seguit a menys de 2 segons per Sergi Gonzalez, mentre que Xavi Macian tancava el pòdium, els tres amb Subaru. En WRC3D Cisco Salavador s'imposava amb el seu Ford, seguit per Ramon Garcia amb Skoda, i en Sequi amb VW Polo. Pel que fa el grup N, Roger Borjas torna a guanyar, seguit per Israel Moreno i Pere Joan mas, els tres amb Subaru.

En categoria Infantil victòria per Eloi Codorniu, seguit per Aleix Aibar, els dos amb Subaru, i Ibai Uroz tancava el pòdium amb Citroen. En les categories grans, comencem pels clàssics 1/24 on s'imposava Jose M. Lopez amb Audi, seguit per Sergi Gonzalez amb Porsche, i Pau Hormigos amb Audi. En WRC 1/24 victòria de la categoria i general del rally per Carlos Lopez amb VW seguit per Jordi Charles amb Subaru.

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

La caravana del Terra de Vins agafa un parell de mesos de vacances, ens retrobem el cap de setmana del 21 i 22 de Setembre al Vendrell, a les instal·lacions d'Aloyshop La Lira.