Disputada el passat cap de setmana la setena prova de la present temporada del Terra de Vins. Un total de 33 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams muntats per l'ocasió a les instal·lacions d'Aloyshop La Lira, al Vendrell.

En SNR victòria per Sergi Gonzalez, seguit per Joan C. Ceballos, mentre el líder del campionat, Emilio Jimenez, tancava el pòdium amb els seus corresponents Subaru. En WRC3D victòria per Ramon Garcia, seguit per Cisco Salavador, ambdós amb Ford Fiesta, i el Polo de Pedro Álvarez Jr. tancava el pòdium. Pel que fa el grup N, Roger Borjas torna a guanyar, seguit per Israel Moreno i Pere Joan Mas, els tres amb Subaru.

En categoria Infantil victòria per Jose M. Lopez Jr, seguit per Aleix Aibar, els dos amb Subaru, i Ibai Uroz tancava el pòdium amb Citroen. En les categories grans, comencem pels clàssics 1/24 on s'imposava Sergi Gonzalez amb Porsche, seguit per Pau Hormigos i Jose M. Lopez amb Audi. En WRC 1/24 victòria de la categoria i general del rally per Carlos Lopez amb VW, seguit per Jordi Charles amb Subaru, mentre Jordi Martinez tancava el pòdium després d'una prova amb molts problemes mecànics.

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

La darrera prova del Terra de Vins 2018 es disputarà el divendres 19 i dissabte 20 d'Octubre a les instal·lacions de Turboslot, a Cal Rubió (Els Monjos). Us hi esperem!