Disputada durant el cap de setmana la vuitena i darrera prova de la present temporada del Terra de Vins. Un total de 37 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams muntats per l'ocasió a les instal·lacions de l'Escuderia Turboslot, a Cal Rubió, Santa Margarida i els Monjos.

En SNR victòria per un Roger Borjas intractable, seguit per Joan C. Ceballos i Sergi Gonzalez, els tres amb Subaru. En WRC3D victòria per Cisco Salvador, seguit per Ramon Garcia, ambdós amb Ford Fiesta, mentre Pedró Álvarez Jr. amb el seu VW tancava les posicions de pòdium. Pel que fa el grup N, victòria per Israel Moreno, seguit per Pere Joan Mas i Miquel Aibar, els tres amb Subaru.

En categoria Infantil victòria per Aleix Aibar amb Subaru, seguit per Ibai Uroz amb Citroen, mentre que Nil Porta tancava les posicions d'honor, amb Subaru. En les categories grans, comencem pels clàssics 1/24 on s'imposava Sergi Gonzalez amb Porsche, seguit per Pau Hormigos i Jose M. Lopez amb Audi. En WRC 1/24 victòria per Jordi Martinez, seguit per Carlos Lopez, els dos amb VW Polo, i Miquel Martinez tancava el pòdium amb Citroen.

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

Hem arribat al final del Terra de Vins 2018 en la seva 4a temporada. El 24 de Novembre farem el final de festa amb l'entrega de premis del campionat, en breu tota la informació.