Encara no hem acabat l'any però ja tenim preparada tota la informació de la que serà la 5ena temporada del campionat, el Terra de Vins 2019!

Degut al tancament de Pitlane Slot ens quedem 3 clubs com a organitzadors del campionat, i enguany, enlloc de reduïr proves, cada club organitzarà 3 curses! És a dir tindrem un total de 9 proves puntuables de les que se'n descomptaran 2 a final de temporada. Podeu consultar-ne les dates a la secció CALENDARI del web del campionat.

Pel que fa al reglament esportiu, petits canvis, però importants. La categoria N-Infantil torna als seus origents, amb cotxes de la categoria N i només podran participar aquells infants que no arribin a fer els 13 anys durant el 2019. Per altra banda hem incorporat un Power Stage en cada rally, un dels trams en una de les passades donarà punts extres a la classificació general. Totes les novetas marcades en groc al reglament esportiu que podeu trobar a la secció REGLAMENTS.

No hi ha canvis pel que fa als reglaments tècnics,o seguirem amb el RERS per 1/32 i el CNR per 1/24, amb les mateixes categories de l'anterior edició.

Esperem poder seguir amb el bon ambient i bona participació de les 4 anteriors edicions del campionat! A pel Terra de Vins 2019!