Disputada la primera prova del Terra de Vins 2019 fa una setmaneta. Un total de 43 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams muntats per l'ocasió a les instal·lacions d'Aloyshop La Lira, al Vendrell. La novetat del Power Stage va incrementar l'emoció, dispuntant-se en el 2n tram de la 2a passada.

En SNR victòria per Joan C. Ceballos seguit per Sergi Gonzalez, ambdós amb Subaru, mentre el Peugeot 208 de Mario Duque tancava les posicions d'honor de la categoria. En WRC3D victòria per Emilio Jimenez amb Ford Fiesta, seguit per Eloi Saez i Ramon Garcia, ambdós amb Citroen DS3. Pel que fa el grup N, Roger Borjas segueix amb la ratxa de la passada temporada i s'imposava, seguit per Jose Ponce i Miquel Aibar, els tres amb Subaru.

En categoria Infantil victòria per Aleix Aibar amb Subaru, seguit per Paula Sierra amb Citroen, mentre que Marc Charles tancava el pòdium amb Subaru. En les categories grans, comencem pels clàssics 1/24 on s'imposava Miquel Martinez amb el seu Lancia Delta S4, seguit per Sergi Gonzalez amb Porsche 911 i Carlos Lopez amb Audi Quattro. En WRC 1/24 victòria de la categoria i general del rally per Jordi Martinez, seguit per Pau Hormigos i Jose M. Lopez tancant el pòdium, els 3 amb VW Polo.

Els guanyadors del Power Stage disputat al 2n tram de la 2a passada per categoria han estat els següents:

  • SNR - Mario Duque - 56,000
  • WRC3D - Emilio Jimenez - 56,860
  • N - Roger Borjas - 55,760
  • INFANTIL - Aleix Aibar - 67,640
  • CLÀSSICS 1/24 - Miquel Martinez - 55,710
  • WRC 1/24 - Jordi Martinez - 52,140

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

La propera prova del Terra de Vins 2019 es disputarà el divendres 15 i dissabte 16 de Febrer a les instal·lacions de l'Ateneu Slot Racing, a Vilobí del Penedès. Us hi esperem!