Disputada la segona prova del Terra de Vins 2019. Un total de 49 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams muntats per l'ocasió a les instal·lacions de l'Ateneu Slot Racing, a Vilobí del Penedès. En aquesta ocasió el Power Stage es va decidir per sorteig i va tocar el primer tram de la primera passada.

En SNR victòria per en Sequi amb Peugeot 208 intractable durant tota la prova, seguit per Ethan i Joan C. Ceballos amb Subaru. En WRC3D victòria per Ramon Garcia amb Ford Fiesta, seguit per Cisco Salvador i Miquel Martinez, ambdós amb Citroen DS3. Pel que fa el grup N, el Subaru de Roger Borjas segueix marcant la pauta emportant-se la victòria, seguit per Toni Carrillo i Miquel Aibar, els dos amb Subaru.

En categoria Infantil repeteix victòria Aleix Aibar amb Subaru, seguit per Paula Sierra amb Citroen, mentre que Eloi Cendra tancava el pòdium amb Subaru. En les categories grans, comencem pels clàssics 1/24 on 3 Porsche han ocupat les tres primeresposicions, s'imposava Carlos Lopez, seguit per Sergi Gonzalez i Marc Gonzalez. En WRC 1/24 victòria de la categoria i general del rally per Pau Hormigos, seguit per Jose M. Lopez i Josep Gonzalez, els 3 amb VW Polo.

Els guanyadors del Power Stage disputat al 1r tram de la 1a passada per categoria han estat els següents:

  • SNR - Sequi - 59,011
  • WRC3D - Ramon Garcia - 59,549
  • N - Roger Borjas - 64,921
  • INFANTIL - Aleix Aibar - 80,722
  • CLÀSSICS 1/24 - Sergi Gonzalez - 59,651
  • WRC 1/24 - Pau Hormigos - 56,349

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

La propera prova del Terra de Vins 2019 es disputarà el divendres 15 i dissabte 16 de Març a les instal·lacions de l'Escuderia Turboslot, a Cal Rubió, Els Monjos. Us hi esperem!