Disputada la quarta prova del Terra de Vins 2019. Un total de 41 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams muntats per l'ocasió a les instal·lacions d'Aloyshop La Lira, al Vendrell.

En SNR victòria de la categoria i total del rally per Roger Borjas amb Peugeot 208, seguit per en Sequi i en Joan C. Ceballos, ambdós amb Subaru. En WRC3D repeteix victòria Emilio Jimenez amb el seu Ford Fiesta, seguit per Miquel Martinez amb Citroen DS3 i Oscar Jodar amb VW Polo. Pel que fa el grup N, Toni Carrillo s'imposava davant de Sergi Ortiz i Ramon Quer, els tres amb Subaru.

En categoria Infantil victòria per Paula Sierra amb Citroen, seguida per Marc Charles i Eloi Cendra, ambdós amb Subaru. En les categories grans, comencem pels clàssics 1/24 on el Lancia Delta S4 de Miquel Martínez s'imposava per davant del Porsche 911 de Segi González, mentre Marc Gonzalez, també amb Porsche 911 tancava les posicions d'honor. En WRC 1/24 una altra victòria per Pau Hormigos, seguit per Josep Gonzalez i Jose M. Lopez, els tres amb VW Polo.

Els guanyadors del Power Stage per categoria han estat els següents:

  • SNR - Roger Borjas - 48,50
  • WRC3D - Emilio Jiménez - 53,62
  • N - Toni Carrillo - 57,37
  • INFANTIL - Paula Sierra - 66,33
  • CLÀSSICS 1/24 - Miquel Martinez - 50,98
  • WRC 1/24 - Josep Gonzalez - 48,52

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

La propera prova del Terra de Vins 2019 es disputarà el divendres 17 i dissabte 18 de Maig a les instal·lacions de l'Ateneu Slot Racing, a Vilobí del Penedès. Us hi esperem!