Disputada la setena prova del Terra de Vins 2019. Un total de 31 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams muntats per l'ocasió a les instal·lacions de l'Ateneu Slot Racing.

En SNR victòria de la categoria per Pere Joan Mas amb Peugeot 208, seguit per Xavi Pont i Joan C. Ceballos, ambdós amb Subaru. En WRC3D victòria per Ramon Garcia amb el seu flamant Citroen DS3, seguit per Albert Viñes i Emilio Jimenez amb Ford Fiesta. Pel que fa el grup N, Toni Carrillo s'imposava per davant de Miquel Aibar i Ramon Quer, els tres amb Subaru.

En les categories grans, comencem pels clàssics 1/24 on s'imposava Ramon Garcia, seguit per Sergi Gonzalez i Carlos Lopez, els tres amb Porsche 911. En WRC 1/24 victòria per Pau Hormigos amb VW Polo, seguit per Israel Moreno amb Peugeot 207, mentre Jose M. Lopez tancava les posicions d'honor amb VW Polo.

Els guanyadors del Power Stage per categoria han estat els següents:

  • SNR - Pere Joan Mas - 46,52
  • WRC3D - Albert Viñes - 44,83
  • N - Toni Carrillo - 50,29
  • CLÀSSICS 1/24 - Ramon Garcia - 43,86
  • WRC 1/24 - Pau Hormigos - 41,99

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

Are tenim un parell de mesos de vacances per agafar forces per les últimes dues proves del campionat, la vuitena es disputarà a Turboslot el cap de setmana del 20 i 21 de Setembre. Us hi esperem!