Disputada la novena i última prova del Terra de Vins 2019. Un total de 41 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams muntats per l'ocasió a les instal·lacions d'Aloyshop La Lira, al Vendrell.

En SNR victòria de la categoria per Sequi amb Peugeot 208, seguit per Joan C. Ceballos amb Subaru, mentre Pere Joan Mas tancava les posicions d'honor amb Peugeot 208. En WRC3D victòria per Emilio Jimenez amb Ford Fiesta, seguit per Fernando Guillén amb VW Polo i Miquel Martinez amb Citroen DS3. Pel que fa el grup N, Juan Anton Diaz s'imposava per davant de Ramon Quer i David Cendra, els 3 amb Subaru.

Pel que fa a la categoria N Infantil, victòria per Marc Charles amb Subaru, seguit per Thiago Duque amb Citroen C4 i Edurne Garcia amb Subaru.

En les categories grans, comencem pels clàssics 1/24 on s'imposava i guanyava el scratch general del rally el Porsche 911 de Jordi Martinez, seguit pel Ford RS200 de Jonny Lopez, mentre Miquel Martinez i el seu Lancia Detal pujaven al 3r calaix. En WRC 1/24 victòria per Roger Borjas amb Citroen DS3, seguit per Eduardo Rodea i Sergi Ortiz, ambdós amb VW Polo.

Els guanyadors del Power Stage per categoria han estat els següents:

  • SNR - Mario Duque - 59,36
  • WRC3D - Fernando Guillén - 59,68
  • N - Ramon Quer - 66,66
  • CLÀSSICS 1/24 - Jordi Martinez - 54,50
  • WRC 1/24 - Eduardo Rodea - 54,27

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

Amb aquesta cursa posem punt i final a la 5ena temporada del Terra de Vins, en breu informació del final de festa i de la propera temporada!