Disputada aquest cap de setmana la primera prova del Terra de Vins 2020. Un total de 46 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams muntats per l'ocasió a les instal·lacions de l'Ateneu Slot Racing, a Vilobí del Penedès.

En SNR i també en la Copa 208 victòria de la categoria per Miquel Martínez, seguit per Roger Borjas, mentre que en Sequi tancava les posicions d'honor de la categoria, els tres amb Peugeot 208. En WRC3D victòria per Alberto López amb Skoda Fabia, seguit per Cacu Jr. amb Ford Fiesta, i el VW Polo de Pedro Álvarez Jr. pujava al 3r calaix. Pel que fa el grup N, victòria per Ramon Garcia, Seguit per Cisco Salvador i Carlos Lopez, els tres amb Subaru.

En categoria infantil s'imposava Marc Charles, seguit per Edurne Garcia, Xènia Martinez i Leire Garcia, tots amb Subaru, mentre que la 3a i 4a classificades s'estrenaven en l'slot de competició.

En les categories grans, comencem pels clàssics 1/24 on s'imposava Jordi Martínez amb Porsche 911, seguit per Mike Onane amb Lancia Delta S4 i Sergi Gónzalez amb un flamant Audii S1. En WRC 1/24 victòria per Josep Gonzalez, seguit per Pau Hormigos, ambdós amb VW Polo, i Jordi Garcia Save tancava el pòdium amb el seu Ford Escort.

Els guanyadors del Power Stage per categoria han estat els següents:

  • WRC 1/24 - Cisco Salvador - 44,058
  • CLÀSSICS 1/24 - Jose M. Lopez - 46,042
  • SNR - Roger Borjas - 46,082
  • N - Ramon Garcia - 48,319
  • WRC3D - Alberto López - 48,629

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

La propera prova del campionat que es disputarà a Aloyshop la Lira, estava prevista pel cap de setmana del 21 i 22 de Febrer, però potser que es passi al cap de setmana següent, en breu més notícies. Us hi esperem!