Disputada aquest cap de setmana la 3a prova del TDV 2022. Un total de 45 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams muntats per l'ocasió a les instal·lacions de l'Escuderia Turboslot, a Cal Rubió (Els Monjos).

Disputadíssima categoria WRC 1/24 on en un mateix segon tenim els 3 components del pòdium. Una lluita que va acagar en mans de Jonny Lopez i el seu VW Polo, seguit per Roger Borjas amb Ford Fiesta, mentre que Josep Parcerisas tancava les posicions d'honor. Pau Hormigos repeteix victòria en Clàssics 1/24 amb Porsche 911, seguit pel Lancia Stratos de Miquel Aibar, que repeteix 2a plaça, mentre que Jordi Charles amb Porsche 911 assolia la tercera posició de la categoria.

En categoria SN, Enir Arnaiz portava el seu Porsche 991 a la victòria amb un marge de 4 segons davant Joan C. Ceballos amb Subaru, mentre Mario Duque feia pujar el seu Subaru al tercer calaix del pòdium. Ramon Garcia és el primer pilot que repeteix victòria en categoria WR3D, aquesta vegada amb Skoda Fabia, seguit per Sequi amb el seu Hyundai I20 i Cinto Lobato, amb Skoda Fabia. Pel que fa al grup N, tercera cursa i tercera victòria per Raul Ramirez amb Citroen Xshara, seguit pel Mitsubishi de Jose M. Lopez i l'Skoda Octavia d'Alberto Lopez.

Emilio Jimenez torna a la primera posició en la Copa Peugeot 208, seguit per Jaume Benavent que s'estrena en la categoria i Sergi Gonzalez a només 1 segon de la segona posició. Acabem amb els infantils, on repeteix victòria Marc Charles amb Subaru, seguit per Nil Porta amb Peugeot 207 i Thiago Duque amb Subaru.

Els guanyadors del Power Stage per categoria han estat els següents:

  • WRC 1/24 - Jonny Lopez - 47,037
  • CLÀSSICS 1/24 - Pau Hormigos - 52,555
  • SN - Joan C. Ceballos - 50,728
  • N - Jose M. Lopez - 58,090
  • WR3D - Ramon Garcia - 55,554
  • COPA PEUGEOT 208 - Emilio Jimenez - 54,247
  • INFANTIL - Marc Charles - 71,613

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

La propera prova del campionat es disputarà a Quim Slot el divendres 29 i dissabte 30 d'Abril. Us hi esperem!