Disputada divendres passat la tercera prova del TDV Clàssics 2023. Un total de 34 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams a les instal·lacions de l'Ateneu Slot Racing, a Vilobí del Penedès.

Jaume Benavent segueix intractable i s'emporta la tercera victòria consecutiva del rally i de la categoria SN3D amb el seu Lancia 037. L'acompanyen al pòdium Miquel Martinez amb Ford RS200 i Ramon Garcia, amb Lancia 037. En categoria N3D Francesc Bolumar s'emporta la segona victòria consecutiva amb el seu Lancia 037, seguit per els Porsche 911 de Pere Vilaplana i Toni Carrillo, que tancava les posicions d'honor. 

En categoria Infantil tercera victòria de la temporada per Aleix Aibar, aquesta vegada amb un preciós Renault 5 Copa, seguit per Josep Grimau, amb Ferrari 308 GTB i Thiago Duque amb Lancia Delta S4.

Raul Ramirez s'imposava en la copa SRC per tercera vegada durant la temporada amb Peugeot 205 T16, seguit de ben a prop per Alberto Lopez i Pere Joan Mas, ambdós amb Lancia Delta S4.

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

La caravana del Terra de Vins i TDV Clàssic comença les vacances d'estiu, recupereu forces i ens veiem a la propera cursa del campionat, que serà el divendres 29 de Setembre en la 5a prova del campionat, organitzada per Turboslot a les instal·lacions de Quimslot. Us hi esperem!