Disputada aquest cap de setmana la sisena i última prova del TDV 2024. Un total de 56 pilots van prendre la sortida del rally a les instal·lacions de l'Ateneu Slot, a Vilobí del Penedès.

Jonny Lopez tanca la temporada aconseguint la cinquena victòria consecutiva en la categoria Unificada 1/24. L'acompanyen al pòdium Sergi de Juan i Pau Hormigos, tots tres amb Subaru. En categoria WRC 1/24, Jordi Urpí suma la segona victòria de la temporada amb el seu Peugeot 307, seguit per Jordi Salvat i Carles Kastela, ambdós amb VW Polo. En categoria Clàssics 1/24 Miquel Martinez, que s'estrenava a la categoria s'emporta una còmode victòria, seguit per Ramon Garcia i Miquel Aibar, tots tres amb Porsche.

En RGT, sembla que Pere Joan Mas ha trobat la bona configuració del seu Aston Martin per aquesta prova, situant-se en primera posició, seguit per Enric Arnaiz i Caco Jr, ambdós amb Porsche. En categoria R2, Joan M. Pujol acaba la temporada amb un plè de victòries amb un gran Subaru, l'acompanyen al pòdium Raul Ramirez amb Renault Megane i Miquel Martinez, amb Citroen Saxo. Pel que fa a la Copa Scaleuto, primera victòria de l'any per Emilio Jiménez amb Mitsubishi, seguit pel Peugeot 208 de Ramon Garcia, mentre Israel Moreno tanca les posicions d'honor amb Mitsubishi.

En R3, Miquel Aibar, únic participant de la categoria s'emporta la victòria amb Ford Fiesta. En categoria R4, Jordi Urpí aconsegueix la segona victòria de la temporada, seguit per Francesc Bolumar, ambdós amb Peugeot 307, mentre Toni Carrillo tancava les posicions de pòdium Subaru.

En categoria infantil, Thiago Duque aconsegueix la quarta victòria de la temporada amb Mitsubishi, seguit per Gerard Urpí amb Subaru, i Oscar Perez Jr. amb Mitsubishi EVO X.

Els guanyadors del Power Stage per categoria han estat els següents:

  • WRC 1/24 - Jordi Urpí - 52,791
  • CLÀSSICS 1/24 - Miquel Martinez - 54,118
  • UNIF 1/24 - Jonny Lopez - 51,389
  • RGT - Pere Joan mas - 52,894
  • R2 - Joan Maria Pujol - 52,632
  • R3 - Miquel Aibar - 54,322
  • R4 - Jordi Urpí - 57,032
  • COPA SCALEAUTO - Emilio Jimenez - 53,352
  • INFANTIL - Thiago Duque - 66,264

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

Gràcies a tots els pilots participants, amb aquesta prova hem acabat la 9ena temporada del Terra de Vins, en breu tindrem tota la informació del final de festa i entrega de premis del dia 30 de Novembre. Us hi esperem!