Disputada divendres passat la cinquena prova del TDV Clàssics 2024. Un total de 36 pilots han disputat la competició fent tres passades als quatre trams a les instal·lacions de Quimslot, als Monjos.

Victòria general del rally i de la categoria SN3D per Miquel Martinez amb un Apline A310 que s'acosta a la general al líder, Cinto Lobato, que aquesta vegada amb el seu BMW M1 acabava segon. Tanca les posicions d'honor, repetint posició de l'anterior rally, Joan M. Pujol amb Ford RS200.

En categoria N3D, primera victòria de la temporada per Jordi Urpí amb Lancia 037 que aconsegueix trencar la ratxa de Francesc Bolumar, que en aquesta ocasió situava el seu Ferrari 308 GTB en segona posició. El Porsche 911 de Pere Vilaplana assolia la tercera posició aconseguint així el segon pòdium de la temporada.

En categoria Infantil, Gerard Urpí s'imposava amb el seu Porsche, seguit per Thiago Duque amb Lancia 037, mentre Oscar Perez Jr, amb Ferrari 308GTB tancava les posicions de pòdium, mateixos protagonistes amb diferents posicions! A la copa SRC gran lluita per les tres primeres posicions amb poc més d'un segon de diferència del primer al tercer. Finalment s'emporta la categoria Israel Moreno, seguit per Alberto Lopez, ambdós amb Lancia Delta S4, mentre que Raul Ramirez situa el Peugeot 205 en tercera posició

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

Gràcies a tots els pilots participants en aquesta prova, la propera i última cursa del campionat serà divendres 25 d'Octubre a l'Ateneu Slot, a Vilobí del Penedès. Us hi esperem!