Disputada aquest cap de setmana la cinquena prova del TDV 2024. Un total de 48 pilots van prendre la sortida del rally a les instal·lacions de Quimslot, a Santa Margarida i els Monjos.

Jonny Lopez segueix amb la ratxa i s'emporta la quarta victòria consecutiva del rally i en la seva categoria Unificada 1/24, l'acompanyen al pòdium Joan Salvat i Pau Hormigos, els tres amb Subaru. En categoria WRC 1/24, Mingo Berguillos fa pujar el seu VW Polo per segona vegada a la temporada a la primera posició, Jordi Urpí acaba segon amb el seu Peugeot 307, mentre que Jordi Charles tanca les posicions de pòdium amb VW Polo. En categoria Clàssics 1/24 victòria còmode per Xavi Macián amb Ferrari 308, seguit per Miquel Aibar amb Porsche 934, i el Porsche de Jose Ortiz tancant la tercera posició.

En RGT, segona victòria consecutiva per Joan C. Ceballos, seguit per Caco Jr, ambdós amb Porsche 997, mentre que l'Aston Martin en mans de Pere Joan Mas repetia tercera posició. En categoria R2, plè de victòries per Joan M. Pujol que amb el seu Subaru aconsegueix la 5ena consecutiva, l'acompanyen al pòdium Miquel Martinez amb un sorprenent Citroen Saxo Kit Car i Quim Codorniu amb Renault Megane. Pel que fa a la Copa Scaleuto, segona victòria de la temporada per Cinto Lobato amb Mitsubishi, seguit pel Peugeot 208 de Jordi Alfocea i el Mitsubishi de Emilio Jimenez tancant les posicions d'honor.

En R3, amb dos participants, Caco s'emportava la primera plaça, mentre que Pere Porta acabava segon, ambdós amb Hyundai I20. En categoria R4, Francesc Bolumar aconsegueix la quarta victòria de la temporada, seguit per Jordi Urpí, ambdós amb Peugeot 307, mentre Javier Iturbe tancava les posicions de pòdium amb Mitsubishi EVO V.

En categoria infantil, segona victòria de la temporada per Gerard Urpí amb Subaru, seguit per Thiago Duque amb Mitsubishi EVO, i Oscar Perez Jr. amb Mitsubishi EVO X.

Els guanyadors del Power Stage per categoria han estat els següents:

  • WRC 1/24 - Jordi Charles - 46,593
  • CLÀSSICS 1/24 - Xavi Macian - 46,288
  • UNIF 1/24 - Jonny Lopez - 41,884
  • RGT - Joan C. Ceballos - 46,874
  • R2 - Joan Maria Pujol - 45,425
  • R3 - Caco - 51,499
  • R4 - Francesc Bolumar - 49,190
  • COPA SCALEAUTO - Israel Moreno - 49,970
  • INFANTIL - Gerard Urpí - 64,020

Podeu consultar els resultats i fotos de la prova i la classificació general actualitzada als següents enllaços:

Gràcies a tots els pilots participants, la propera i última cursa del campionat serà en un mes, el 18 i 19 d'Octubre a l'Ateneu Slot Racing. Us hi esperem!